Jouw team

Het team van CareNext in Zevenaar bouwt samen met jou aan een passende methodiek en een compleet en makkelijk leersysteem. Twee keer per jaar is er een Ontwikkeltafel waaraan jij kunt deelnemen. Graag bouwen wij met jullie verder aan onze leeromgeving!

Telefoon

0316 74 56 34

Adres

Mercurion 26, 6903 PZ Zevenaar

Veelgestelde vragen

Kun je het MIKZO® ook in de thuiszorg inzetten?

Het MIKZO® is als classificatie toegelaten voor het indiceren van thuiszorg in het kader van de ZVW. De zorgverzekeraars stellen dat het aan de zorgorganisatie is om die classificatie te kiezen die voor hen het meest passend is. In de inkoopdocumenten staat dit bij punt 18: ‘Maakt u gebruik van een Zorgclassificatie-systeem zoals Omaha, RAI en NNN (NIC, NOC, Nanda) of gelijkwaardig?’ Het MIKZO is gelijkwaardig aan Omaha en Nanda.

Wat is de meerwaarde van TripleM®?

Met het leersysteem TripleM® zorg je ervoor dat de kennis en vaardigheden van de medewerkers op peil blijven. Zij leren iedere dag vanuit het zorgplan. De inzet van kostbare en tijdrovende E-learning is daarbij niet meer nodig.

Hoeveel zorgorganisaties werken met het MIKZO®?

Eind 2020 werken er 36 zorgorganisaties met het de classificatie MIKZO®. Meer dan 20.000 cliënten intramuraal en 10.000 cliënten extramuraal hebben een zorgplan dat met het MIKZO® is opgesteld.

Kun je het MIKZO® samen met een andere classificatie inzetten?

Het kan wel, maar het is niet aan te raden. Het MIKZO® is geschikt voor de thuiszorg, de verpleeghuiszorg en de GRZ. Het gebruik van een methodiek is veel makkelijker voor zorgmedewerkers en is ook doelmatig omdat je maar een keer een zorgplan hoeft aan te maken.

Kantoor

CareNext

Mercurion 26
6903 PZ Zevenaar

Privacy verklaring

Gegevens
Mail: contact@carenext.nl

Tel: 0316 74 56 34

Volg ons