MIKZO® 

Het Mikzo is een betrouwbare classificatie voor de thuiszorg en de verpleeghuiszorg. De inhoud komt volledig voort uit het Kwaliteitskader  Verpleeghuiszorg en het Kwaliteitskader Wijkverpleging. Meer dan 35 zorgorganisaties zetten de methodiek dagelijks in bij meer dan 20.000 cliënten. Methodisch werken gaat vanzelf, risicosignalering is integraal opgenomen en indicatoren zijn makkelijk op te halen.

Zorgorganisaties kunnen de classificatie MIKZO® inzetten na het aangaan van een licentie. Daarmee is de organisatie verzekerd van updates en is er voldaan aan de geldende auteursrechten en merkrechten. Twee keer per jaar is er een gebruikersoverleg in de vorm van een Ontwikkeltafel. Dan worden ervaringen uitgewisseld en komen ontwikkelpunten aan de orde. Vanuit de gebruikersgroep heeft de ontwikkelaar CareNext contact met verzekeraars, het Zorginstituut, VWS, V&VN en andere koepels.

TripleM®

Het leersysteem TripleM sluit aan bij iedere zorgclassificatie en ieder digitaal dossier. Met microclips, miniclips en modules kunnen verzorgenden, verpleegkundigen en mantelzorgers leren terwijl zij aan het werk zijn. De leerstof sluit aan bij het dagelijkse werk en helpt bij het maken van keuzen en bij het rapporteren.

Zorgorganisaties kunnen het leersysteem TripleM® inzetten door een licentie af te nemen. Daarmee is de organisatie verzekerd van updates en wordt er voldaan aan de geldende auteursrechten en merkrechten.

Meer informatie aanvragen

Graag sturen wij je alle informatie die je nodig hebt!

Vul naam en mailadres in om te downloaden. 

  Kantoor

  CareNext

  Mercurion 26
  6903 PZ Zevenaar

  Privacy verklaring

  Gegevens
  Mail: contact@carenext.nl

  Tel: 0316 74 56 34

  Volg ons